EVEN VOORSTELLEN:

Ik ben Renata Haring (08-02-1974). In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf die tijd heb ik gewerkt in Rotterdam, Bergschenhoek en de laatste 11 jaar in Numansdorp (bij Jeroen Verschut).
Vanaf maart 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Mijn behandelwijze, als algemeen fysiotherapeut, kenmerkt zich doordat ik verder kijk dan alleen de pijnklacht of beperking. Gedrag en persoonlijkheid vind ik net zo belangrijk. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met uw bewegen, in- en ontspanning, pijn, stressgevoeligheid, verleden en voeding? Deze factoren kunnen mede de oorzaak zijn van een klacht, het in stand houden ervan of kunnen het recidiveren ervan vaak verklaren. Ik begeleid iemand naar zelfbewustzijn en zelfinzicht. Vertrouwen, doorzettingsvermogen en geduld zijn in dit proces heel belangrijk.
Zoals eerder benoemd speelt naast voldoende bewegen het voedingspatroon en eetgedrag ook een belangrijke rol in onze persoonlijke vitaliteit.
Ook deze factoren komen bij mij regelmatig ter sprake.

Naast mijn werk ben ik al 33 jaar een liefhebber van hardlopen. Jarenlang heb ik aan wedstrijdatletiek gedaan, ook in de Nederlandse top. Een efficiënte looptechniek, een goede trainingsopbouw, geduld en discipline bepaalden mede het succes. Ook het omgaan met blessures en tegenvallende prestaties waren een regelmatig terugkerend leerproces. Balans krijgen tussen lichaam en geest is daarin essentieel. De laatste jaren heb ik meer aan wegwedstrijden gedaan waaronder de 10 en 15km. Nog wekelijks loop ik graag mijn duurlopen om in conditie te blijven. Met de stille wens om ooit nog deel te nemen aan de Jungfrau marathon in Zwitserland.

Samengevat is mijn behandelwijze gevormd door mijn ervaringen in het hardlopen (de basis voor vele sporten), fysiotherapie (kennis van ons bewegingsapparaat) en door de combinatie van mijn persoonlijkheid en coachingskennis.

Ik kan u op de volgende manieren van dienst zijn:

* algemene, reguliere fysiotherapie, met indien gewenst een aanvullend coachingstraject
* individuele- en/of groepstrainingen