FYSIOTHERAPIE

Het lichaam spreekt vaak een duidelijke taal die het hoofd soms nog niet (her)kent. Mensen die mij kennen kunnen de ervaring hebben dat ik in mijn behandelingen de relatie tussen de verschillende aspecten van de mens heel belangrijk vind. De samenhang tussen lichaam en geest bepalen de individualiteit en of iemand in balans is.
Ik onderzoek dus niet alleen de lichamelijke klacht maar ook de mogelijk andere oorzaken en de wijze waarop met de klachten wordt omgegaan, bijvoorbeeld bij terugkerende en aanhoudende klachten.

TARIEVEN EN VERZEKERING

Als fysiotherapeut heb ik geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars.
Ik zie in deze contractvrijheid een uitstekende mogelijkheid om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen. Door het uitsluiten van knellende regelgeving en bureaucratische administratie kan ik al mijn aandacht en tijd besteden aan een optimale begeleiding van mijn clinten.

Een goede aanvullende verzekering, is een verzekering die ook niet-gecontracteerde fysiotherapie voldoende vergoedt en u zo vrij laat in uw eigen keuze voor de beste fysiotherapeut.

Wat betekent dat voor u als u een afspraak bij mij wilt maken?

1) Controleer of u fysiotherapie in uw zorgpakket heeft opgenomen. Anders vergoedt uw zorgverzekeraar niets,
2) Controleer bij uw zorgverzekeraar of u een verwijsbrief nodig heeft van een arts(huisarts)als u bij een niet-gecontracteerde fysiotherapeut in behandeling gaat,
3) Controleer hoeveel procent of met welk bedrag uw zorgverzekeraar de kosten bij een niet- gecontracteerde fysiotherapeut vergoedt.

Aan het einde van de maand krijgt u een factuur van mij. Er is een betalingstermijn van 2 weken. De betaalde rekening kan vervolgens bij de zorgverzekeraar ingediend worden. Afhankelijk van uw gekozen zorgverzekeraar en de polisvoorwaarden worden de kosten wel/deels vergoed. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen tot 75%. Ook zijn er verzekeraars die 100% vergoeding geven (bijvoorbeeld ONVZ, de Amersfoortse, OHRA, Nationale Nederlanden).

Mocht u hier vragen over hebben neem dan gerust even contact op met mij.
Ik heb mijn tarieven laag gehouden en mijn behandelingsduur op 40 minuten gesteld in plaats van de gebruikelijke 30 minuten elders.

2019

Tarief

Omschrijving

   

Code 1000

33,00

Zitting fysiotherapie in de praktijk

Code 1001

15,00

Toeslag fysiotherapie aan huis